Iedereen is minstens een keer verhuisd en je hebt jouw huis waarschijnlijk vaker opnieuw ingericht. Bij het decoreren van uw huis probeert u deze objecten (bank, kasten, tafel, enz.) te zoeken die perfect bij upassen. Om dit te vinden ga je naar 10 verschillende winkels, zoekt op het internet en de meestal vind je nog steeds niet precies wat je wilt.

Die (bijvoorbeeld) kast heeft de juiste hoogte, de andere de juiste kleur, en een andere de lade die u wilt. Uiteindelijk moet u zich neerleggen voor degene die het beste past.

 

Dus, wat als je dit object volledig kunt personaliseren naar wat je wilt?

Daarom creëerde ik M.O.D., kort voor Make Our Design. M.O.D. Is een meubelmerk met modulaire meubels.

Ik heb modules gemaakt en met deze modules kunt u het meubelstuk maken dat u wilt, dat past bij uw behoeften.

Vooralsnog heb ik alleen modules gemaakt voor een kast. Met de modules kunt u het gewenste kastje maken. Kies de stukken die u wilt in uw kast, de kleur en de manier waarop u het samenvoegt. Voor de kasten zijn er verschillende modules, en sommige extra's die u in de module kunt plaatsen, zijn ook beschikbaar met twee open zijden. Extra's bevatten een lade, een deur en een plank.

In de toekomst wil ik de lijn uitbreiden met andere meubelstukken, zoals een lamp, een stoel, een koffietafel, boekenkast, enz. Regelmatige artikelen die u in vrijwel elk huis vindt.

 

Maar waarom M.O.D.?

Allereerst kunt u uw stuk helemaal aan uw wensen aanpassen. U kunt het zo groot maken als u wilt, u kunt de hoeveelheid laden, deuren etc, en de kleur kiezen. Het is zelfs mogelijk om te stapelen op de manier waarop u het wilt. Ten tweede is dit niet langer zo lang zoeken naar dit stuk dat u wilt. U kunt naar de M.O.D. Website en bestel wat u wilt zonder uw huis te verlaten en van winkel naar winkel te gaan. Het blijft modulair. U kunt de modules blijven aanpassen. Meng de bestelling, verander de richting, enz. Dus als u verveeld bent, verander het of breid het uit, of bestel extra modules.

 

M.O.D. Heeft een eigen website. Op deze website zijn meerdere dingen te zien.

Er zal een database van gecreëerde meubelstukken zijn, zodat u inspiratie krijgt van wat mogelijk is, maar ook uw creatie delen.

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk het bouwprogramma. Op de website kun je de 'bouw' van je eigen stuk maken met de beschikbare modules en kleuren. Als u uw stuk hebt gebouwd, kunt u het online bestellen en het volledige stuk wordt u geleverd als bouwpakket.

Binnen de levering zal er een gepersonaliseerde handleiding zijn waarin u de creatie samen kunt zetten.

 

Dus, denk terug naar het zoeken naar je perfecte meubelstuk. Met M.O.D. bied ik u de oplossing om deze zoektocht veel makkelijker te maken en het perfecte meubelstuk te krijgen dat u zoekt.

DATUM

Juni 2016

CATEGORIE

Product Design

PROJECT

Design Academy Eindhoven

DELEN

© 2017 Amy Hendriks | Design. Create. Share. Discuss.