'Geld op Sok'

Dit project is gemaakt voor de Hema design wedstrijd 2015. Het thema was op reis.

Stel je voor dat je uitgaat, al je waardevolle spullen (geld, kaarten, ID) in je zak. Een paar drankjes op en het is jouw beurt om te betalen. Je hebt alles besteld, tijd om te betalen, en je kunt je geld niet vinden. Je raakt in paniek. Begint te bellen om je kaarten te blokkeren, belt de politie voor je ID en je zult nooit het geld terug zien dat je mee had. Wat een puinhoop! Het kan anders zijn. Wanneer je uitgaat, kun je jouw waardevolle spullen in de 'Geld op Sok' doen. Deze keer wanneer je moet betalen is jouw geld veilig. Wie zou bedenken dat je jouw geld in je sok opbergt? Zelfs als ze het weten, hoe zouden ze het bereiken zonder dat je het opmerkt?

 

Ik merk vaak op dat mensen hun hele portemonnee niet mee brengen als ze uitgaan. De kaarten, ID en geld eindigen in een zak of broekzak, dat geen veilige oplossing is. Zakkenrollers kunnen het gemakkelijk bereiken. Ik ken een paar mensen die om deze reden hun kaart en geld in hun sok doen. Alleen is dit niet echt comfortabel.

 

'Geld op Zak' is een handige en eenvoudige oplossing, daarnaast ziet het er ook goed uit. Het is comfortabel vanwege het gebruik van het materiaal, de zak is van hetzelfde materiaal als de sok zelf. In feite is het een sok met een zak voor uw bezittingen. De zak is groot genoeg voor een (of meer), ook past cash geld erin. Je sluit de zak door de rand van je sok om te draaien en sluit met de knoop.

 

Met de veiligheid in het achterhoofd en rekening houdend met het feit dat de zakkenrollers eerst met jaszakken, broekzakken en / of tassen beginnen, is de 'Geld op Sok' sok een uitstekende oplossing. Het is niet een gewoonte om waardevolle spullen in je sokken te hebben. Daarnaast is het niet een duidelijke plek, het is ook een plek die moeilijker is om voor anderen te bereiken. Door het sluiten van de zak op de 'Geld op Sok' is het ook moeilijk om in de zak te komen wanneer het gesloten is, voor een zakkenroller in ieder geval, de drager zelf kan gemakkelijk toegang krijgen.

DATUM

April 2015

CATEGORIE

Product Design

PROJECT

Design Academy Eindhoven, Hema

DELEN

© 2017 Amy Hendriks | Design. Create. Share. Discuss.