Part of the Family

Waar huisdieren en mensen gelijk zijn.

Onze huisdieren zijn onderdeel van het gezin, toch? Huisdieren lijken echter hun eigen plek te hebben om te eten, te slapen, te spelen, enz. Dit maakt hen toch anders. Als ze echt als een familielid zijn, waarom zijn hun faciliteiten niet meer in onze huizen geïntegreerd?

Om onze harige vrienden de plaats te geven die ze verdienen, heb ik meubels ontworpen die huisdier objecten samenvoegen met ons eigen meubilair. Nu kunt u volledig van elkaar genieten.

De vogelkast (Hidden Dragon) is een kast samengevoegd met een ruime vogelkooi. Het volume van de kooi is net zo groot als de kast. De kast geeft u een perfecte blik op uw vogels; of u op de kruk zit of voor de kast staat. En wist je dat het kijken naar vogels mensen ontspant?

De kattenbank (Crouching Tiger) is een deel bank en een deel je kat z'n nieuwe favoriete hangout. De kat sectie heeft een speciale plek om te verbergen en een zachte plek op de top. Wanneer u op de bank ontspant, is het makkelijker om te knuffelen met uw huisdier en hem/haar te aaien. Wist je dat een dier aaien stressverlagend is?

Dus, zowel vogelkast als kattenbank geven onze huisdieren de plek die ze verdienen. Maar het geeft u ook de gelegenheid om volledig te genieten van de voordelen van uw harige en gevederde vrienden.

De kast, ookwel 'Hidden Dragon' genoemd, is hierboven afgebeeld. De kast heeft evenveel ruimte voor jou als voor de vogel. Op deze manier zijn jullie gelijk, Met de kast worden twee krukjes geleverd. Deze krukjes geven jou de optie om bij je vogel te zitten., de vogel te observeren, of er mee om te gaan. De vogel heeft ook de optie om de kast in te gaan, naar zijn eigen persoonlijke ruimte.

 

De bank, ookwel 'Crouching Tiger' genoemd, is hieronder afgebeeld. De bank heeft evenveel ruimte voor jou als voor de kat. Op deze manier zijn jullie gelijk. De lichte stof is speciaal voor de kat uitgekozen. Deze delen zijn minder comfortabel voor de mens om op te zitten. De kat heeft ook een plekje om te verstoppen, sinds dat is wat katten zo leuk vinden.

DATUM

Juni 2017

CATEGORIE

Product Design

PROJECT

Graduation

Design Academy Eindhoven

DELEN

© 2017 Amy Hendriks | Design. Create. Share. Discuss.