Mini Explorers

Wat als een leuke stranddag kan worden gecombineerd met iets nieuws leren?

Beach Kits bestaat uit een verzameling van zes verschillende kits voor kinderen om naar het strand te brengen. Elke kit heeft zijn eigen activiteit en items die samen met de activiteit gaan. Binnen deze activiteit is er een element waar ze iets over het strand (hun omgeving) of de activiteit zelf leren.

 

Schelpen Verzamelen | Rugzak met schelp illustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Gereedschappen: borstel, zeef, net, schop en schelp collectie doos. Info in boekje: waar te vinden schelpen, welke schelpen je kunt vinden, hoe schelpen schoonmaken en de lijst controleren voor verzameling. Voorbeeld van boekje

Knikkerbaan | Rugzak met knikker illustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Gereedschap: knikkers, bruggen, tunnels, bochten, trap en schep. Info in boekje: voorbeelden van banen, gebruik van tools, decoratie voor de baan en plaats om afbeeldingen van gemaakte tracks te plaatsen.

Zandkasteel | Rugzak met zandkasteel illustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Gereedschap: schop, gevormde emmers, vlaggen, mensen & harken. Info in boekje: voorbeelden van zandkastelen, wat je op het strand kunt vinden om kasteel te versieren, hoe je de gereedschappen en plaats kunt gebruiken om foto's van gemaakte zandkastelen te plaatsen.

Strand Sport | Rugzak met beachvolleybal illustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Hulpmiddelen: strandbal, vlaggen, net, rackets en kleine bal. Info in boekje: eenvoudige uitleg (speelvelden en regels) van strandsporten die je kunt doen met beschikbare gereedschappen (bijvoorbeeld strandvoetbal, strandvolleybal) en scoreblaadjes.

Garnalenvissen | Rugzak met hengel illustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Hulpmiddelen: kleine hengel, visnet, emmer & 'emmer' om vis / garnalen te houden. Info in boekje: waar vind je vis / garnalen, welke vis / garnalen je kunt vinden en hoe je vis / garnalen kunt houden (hoe verzorg je het).

Vlieger Maken | Rugzak met vliegerillustratie, in de rugzak zijn gereedschap en een boekje. Gereedschap: materialen om de vlieger te maken. Info in boekje: hoe maak je de vlieger en hoe vlieg je de vlieger.

 

Net made by me, photo of girl found on UOL. Backpacks made by me, photo of family found on Kohlase. Shovel made by me, photo of girl found on Bethesda Locavore. Sieve made by me, photo of girl found on Wiki Media.

DATUM

Juni 2015

CATEGORIE

Concept Design, Product Design

PROJECT

Design Academy Eindhoven

DELEN

© 2017 Amy Hendriks | Design. Create. Share. Discuss.