Draagbare architectuur

Voor deze opdracht moesten we een foto van een gebouw brengen. Ik koos een gebouw van Ashton Raggatt McDougal.

Voor deze opdracht moesten we een foto van een architectonisch gebouw brengen. Ik heb deze gekozen (Dit is een gebouw van Ashton Raggatt McDougal. Het is een architectuurbedrijf opgericht door drie mannen):

Ze wilden het gebouw visueel maken, net zoals de podiums visueel zijn. De witte stalen buizen rond het zwarte aluminium gebouw zijn er om het gebouw tot leven te brengen, net als de artiesten een podium tot leven brengen. De witte buizen rond het gebouw herinnerden me aan twee dingen. Het eerste was dat het lijkt alsof het het gebouw in de gaten houdt, het tweede is dat het eruit ziet als een soort skelet. Wat ik nu wilde doen was kleding die het idee van een skelet uitdrukken. Dus ik maakte kleding met alleen de naden.

Daarna moesten we modefoto's maken met de kleding. Ik vond dit heel moeilijk, omdat de mijne niet veel kleding had. De eerste foto's die ik maakten waren deze twee:

Ik vond dit echt niet leuk. Het ding dat mij het meest lastig vond was de kleding eronder. Dus de tweede keer dat ik foto's maakte maakte ik de volgende twee:

Deze foto's waren al veel beter. Ik hou van de eerste omdat ik op een of andere manier eenzaam en kwetsbaar lijkt. Na het maken van de foto's heb ik iets met kleurfilters geprobeerd en ik denk dat de foto's er veel beter uitzien.

DATUM

1 december 2013

CATEGORIE

Bachelor,

Design Academy Eindhoven

SOORT

Opdracht

DELEN

© 2017 Amy Hendriks | Design. Create. Share. Discuss.